OKOVI WINKHAUS

OKOVI WINKHAUS

Prozori nisu samo staklena okna koja propuštaju svjetlost, nego i važan arhitektonski element objekta. Zahvaljujući spoju dugovječne tehnike i otpornih površina, estetika prozora i njihov siguran rad ostaju dugotrajno očuvani. Okov uvelike određuje kvalitetu prozora: znaju to cijeniti proizvođači prozora, arhitekti, građevinari i korisnici diljem svijeta.

Zahvaljujući tom sveobuhvatnom pristupu, Winkhaus tehnika pruža dodatnu sigurnost mnogim vratima diljem svijeta.

Pritom se u poduzeću Winkhaus fokusiramo na učinkovita mehanička i motorna rješenja. Objema se tehnikama pruža pouzdana zaštita s više zapornih točaka, a i rukovanje kućnim vratima postaje praktičnije.

 Okov je jedan vrlo bitan detalj prozora i treba osigurati optimalno brtvljenje prozora, zatvaranje, provjetravanje te protuprovalnu sigurnost.

Svi naši prozori opremljeni su okovima vodećeg europskog proizvođača okova, njemačke tvrtke Winkhaus, i to novim Winkhaus activ Pilot okovom. Winkhaus activ Pilot okov kombinira neka vrlo inovativna i praktična rješenja.

Activ Pilot okov je modularni sustav transparentne strukture sa znatno manjim brojem elemenata u usporedbi s prethodnim AutoPilot okovom.

Barem je 6 razloga za odabir Activ Pilot okova:

1 Modularni dizajn okvira omogućuje prilagodbu na individualne stupnjeve sigurnosti te nudi mogućnost individualne zaštite. Sustav se vrlo lako prilagođava i s malim naporom biti nadograđen na WK2 stupanj sigurnosti.

2 Okov Activ Pilot je lako prilagodljiv i odlikuje potpuno nov sistem zaključavanja koji se temelji na osmokutnoj bolcni koju je moguće ručno podešavati, a multifunkcionalni elementi se montiraju brzo i jednostavno, čak i na prozorima koji su već u upotrebi.

Vrhunska kvalitetaWinkhaus activ Pilot okova potvrđena je od strane brojnih nezavisnih instituta koji su potvrdili robusnost i učinkovitost ove tehnologije. Možete biti sigurni da kupujete kvalitetan proizvod

4 Winkhaus activ Pilot okov štedi energijuomogućavajući različite kutove nagiba krila pruža stalan dotok svježeg zraka bez značajnijih gubitaka energije. Time štiti vaše zdravlje, kao i vaš novčanik.

Atraktivan dizajnizdvaja Activ Pilot okov i razlikuje ga od ostalih prosječnih proizvoda masovne proizvodnje, te se njegovom ugradnjom povećava i vrijednost samih prozora.

Fleksibilnostinovativnog i modularnog sustava Activ Pilot okova se iskazuje kroz mogućnost lake nadogradnje te zadovoljavanje najviših sigurnosnih zahtjeva.