O NAMA

Nutria D.O.O

Proizvodnju Alu bravarije ,PVC stolarije i ograda firma  NUTRIA d.o.o započela je početkom 2015.godine. 

Radimo sa repromaterijalima već uspješnih i renomiranih kompanija kao što su:Profine,Kommerling,Winkhaus,Feal,Wurth,Reca,Urban,Termoglas.

Vaša stolarija se radi po najvećim i najkvalitetnijim standardima.

Mašine sa kojim radimo gotove proizvode su poznate Njemačke kompanije URBAN koja ima dugu tradiciju i iskustva sa mašinama za Alu i PVC stolariju.

 

Nutria d.o.o svojim klijentima nudi: Prozorske sisteme (Kommerling i FEAL),vrata(Kommerling i FEAL),Roletne(VariNova),širok spektar dvorišnih i stubišnih ograda,garažna vrata i mnoge druge usluge.

NAŠE PRAVE VRIJEDNOSTI

Uštedite Vrijeme

Uštedite na vremenu! Naši uposlenici posjeduju dovoljno iskustva da Vaš kupljeni proizvod ugrade u roku.

Povoljni Proizvodi

Naši proizvodi su dostupni za bilo koji novčanik. Što se cijena tiče, naš kriterij je sveden na minimum.

Specijalne Ponude

Za naše vjerne kupce nudimo specijalne popuste, te newsletter iz izdvojene ponude.

Vaša vizija

Sve što zamislite tu smo da realizujemo! Kvalitet proizvoda je na zavidnom nivou, te svi naši predhodni kupci su ostali zadovoljni sa proizvodima koje su poručili. Za sve informacije možete se obratiti na: info@nutria.ba 

Naša misija

Naša misija je prvenstveno da udovoljimo kupcu! Pored toga što prodajemo najkvalitetniju ALU & PVC stolariju, cilj nam je da ostavimo dobar utisak naše kupce. Težimo ka tome da naš kupac ima dobro mišljenje o nama i našoj firmi.

Naši partneri

Biramo isključivo firme koje su kvalifikovane u svom poslu! Biramo također one firme koje nude samo ono najjkvalitetnije za svoje kupce